Великі плюшеві ведмеді та їх особливості

Якісно пошиті м'які іграшки давно були чудовим подарунком для дитини, але згодом вони перетворилися на повноцінний додаток для подарунків своїм колегам, дружинам, матерям та друзям. Також з часом з'явилися ведмедики великих розмірів і деякі з них досягали висоти двох метрів. Такий плюшевий ведмедик вважається оригінальним подарунком. Його виконання являється максимально реалістичним.

Сьогодні виробництвом таких пропозицій займається компанія Big Mishki. У розпорядженні є якісні матеріали для пошиття та фурнітура, що дозволить реалізувати будь-який проект ведмедика. Також використовується надійне та перевірене обладнання, здатне автоматизувати багато процесів пошиття.

Методика виробництва іграшки

Процес створення таких ведмедиків трудомісткий, але результат вражає навіть найсуворіших людей. Кожен 2 метровий ведмідь буде схожий на справжнього звірка завдяки дотриманню всіх пропорцій та відтінків. Процес виготовлення включає декілька наступних етапів:

  • Підготовка матеріалів. Якісний, перевірений та гіпоалергенний наповнювач є основою виробничого процесу. Особливу увагу звернено на якість фурнітури та аксесуарів;
  • Створення макету. Досвідчені дизайнери малюють майбутнього ведмедя, і подібний проект затверджується на початку виробничого процесу;
  • Виготовлення компонентів. Кожна деталь виготовляється окремо з урахуванням підготовленого проекту;
  • Складання іграшки. Після підготовки окремих деталей відбувається зшивання їх усіх, застосовуючи міцні та довговічні нитки. Таке виконання конструкції є гарантом міцності та довговічності, що особливо актуально при використанні іграшки маленькими дітьми.

Кожна іграшка створюється окремо і є справжнім витвором мистецтва. Бажаючі можуть зробити індивідуальне замовлення, визначивши набір особистих вимог та переваг.

Розміри іграшок

Вибір не обмежується, бо є іграшки розміром 80, 100, 140, 160, 180 та 200 см. Бажаючі можуть придбати плюшеві ведмедики оптом, що вигідно для організації різних заходів чи підготовки корпоративних подарунків. І тут діють індивідуальні умови співробітництва на основі договору.

Крім ведмедиків на вибір надаються зайчики та великі серця. Це чудовий додаток до основного подарунка або як формат окремої пропозиції на те чи інше святкування. Діє доставка містами України будь-яким обраним транспортним перевізником та оплата різними способами.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Як ''...праля'' пробивається між люди

субота, 4 травень 2024, 0:55

Доля книжки. Дарований кінь, як на мене, істота потішна. І для уважних людей завжди приносить прибуток… насамперед, до розряду цікавих історій. Як і сталося з моїм зовсім ще юним романом ’’Монастирська праля’’. Я, через поголовне письменницьке бідацтв...

Всім прихильниками казок ОП, що гроші росіян в Європі от-от конфіскують і передадуть Україні, треба позбуватися хибних ілюзій і дивитися на світ не через рожеві окуляри, - Борислав Береза

субота, 4 травень 2024, 0:30

"У наших ЗМІ почали передруковувати думки західних ЗМІ про те, що США і Європа кардинально розходяться в поглядах на те, як далеко можна зайти у питанні використання арештованих російських активів. США вже не так активно проголошують, що треба все конф...