Великого наступу, котрий планує Москва, не буде. Зате Україну на початку березня чекає величезний успіх - Анжела Перл

Відома у світі астрологиня Анжела Перл вважає, що скоро настане переломний момент у війні для нашої країни. Плани Кремля на на новий потужний військовий удар вдасться зірвати. Про це вона розповіла в інтерв'ю Наталії Мосейчук.

«Я подивилася гороскоп на військові дії. І Марс, планета війни, він був ретроградним, ніби на такій паузі. Не було особливо ніяких наступів до 12 січня. 12 січня Марс розгортається, починає набирати швидкість, тобто починають посилюватися військові дії. Але я не побачила, щоб був наступ російської армії або те, що говорять про захоплення Києва знову, що якісь війська знову величезні підуть так само, як було 24 лютого. Я в це не вірю, я цього не побачила. Тим більше, що 12 січня Марс буде в такому ж положенні, в якому він був у вересні, і у вересні (з боку армії рф.ред.) не було ніяких наступальних дій великих », — розповіла Перл.

За словами астролога, військові готуватимуться до наступу. Але не російські, а українські. Наші захисники переможуть московського агресора.

«Буде тільки підготовка наступу і, швидше за все з української сторони. Тому що вже на початку березня, 7−8 числа, буде якийсь переломний момент. Взагалі березень дуже переломний місяць, переломний момент саме в бік України, коли вже стовідсотково стане зрозуміло, що це перемога України. Тому що там весь цей час, з 24 лютого, там дві планети утримували напругу між росією і Україною — Сатурн і Уран. І ось одна з них, ця планета, вона змінює положення, напруга йде», — вважає Перл.

Також астрологиня прокоментувала можливість наступу ворога з білорусі.

«Там чомусь ще менша ймовірність. Сильне напруження є з боку Луганської, Донецької областей, а з білорусі ще менше можливостей нападу. Атаки так, постійні там, де зараз йдуть бойові дії. Я говорю про величезний, масштабний наступ. А якщо й буде спроба наступу з російської сторони, її буде відбито. Я не бачу просування російських військ, захоплення нових територій, захоплення Києва, я абсолютно не бачу», — вважає Анжела Перл.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...

Найшли вила на зелені граблі: Екс-нардеп Ляшко опинився в епіцентрі скандалу щодо своєї військової кар'єри

субота, 20 квітень 2024, 0:55

Олег Ляшко дав привід "старим друзям" з телеканалу Зеленського-Коломойського пройтися по його діяльності, тепер вже у складі ЗСУ. Патріоти України пропонують ознайомитись з матеріалом ТСН, ісамим визначитись наскільки виправдана риторика кореспондента ...