"Великий брат" все бачить: Оголена пара випадково потрапила на карти Google

За інформацією ЗМІ, фотографія була зроблена в квітні 2018 року.

Героями мережі стали хлопець з дівчиною, які потрапили на фото сервісу Google Мапи оголеними. Фото було зроблено автомобілем Google поруч із містом Тайчжун на Тайвані, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

За даними Liberty Times Net, спочатку знімок не цензурували, лише замазавши обличчя людей. Молоді люди на фото стоять оголеними на узбіччі дороги біля машини. Після того, як користувачі помітили конфуз, Google відредагував фото – тепер на ньому лише розмиті силуети.

"Користувачі можуть звернутися до інструкцій щодо правил розміщення контенту, щоб зрозуміти, який буде заборонений. Це зорема порнографія або контент, що носить сексуальний підтекст", – прокоментували у пресслужбі Google.

За інформацією United Daily News, фотографія була зроблена в квітні 2018 року.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...