"Венедіктову останнім часом силяться відправити у відрядження в США. Аби підозру Порошенку підписав хтось з її заступників", - Дмитро Вовнянко

"А от це вже серйозно. Колишній заступник генерального прокурора Віктор Трепак заявив, що найближчим часом Петру Порошенко вручать підозру за те, що в часи його президентства забезпечили поставки вугілля з українських шахт, які здавали звітність в українську податкову і платили податки в український бюджет, але опинилися нв окупованій території", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Тю, та вони давно погрожують!" - скажете ви. І будете праві. Погрожують вони давно. Але зараз все стало дуже всерйоз. Підозра та склепана настільки недолуго, що підписувати її відмовляється навіть генпрокурор Венедиктова. Саме тому генпрокурора Венедиктову останнім часом силяться відправити у відрядження в США. Аби підозру підписав хтось з її заступників.
Це геніально. В той час як в Україні уже ідуть віяльні відключення електрики (які сором'язливо називають ремонтами і профілактиками) і коли Україна закуповує електрику у Білорусі (читай - у Росії), влада готує оголошення підозри тому хто Україну від того захистив. Хто забезпечив роботою українські шахти і зробив українську енергетику прибутковою.
Кортить запитати - це рішення влади пов'язане з заявою ЗЕ про необхідність прямих переговорів з Кремлем? Переслідування п'ятого президента Порошенка - обов'язкова умова Путіна?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...