"Верховний суд України поставив під сумнів законність санкцій РНБО", - Дмитро Вовнянко

"Просто дивовижно! Відбувається саме те, про що я писав від самого початку. Верховний суд України поставив під сумнів законність санкцій РНБО, які ЗЕ-команда впроваджує вже скоро рік як", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"За висновком Верховного суду санкції до українських громадян можна застосовувати ТІЛЬКИ в разі якщо вони брали участь в терористичній діяльності. І ТІЛЬКИ якщо є вирок суду по тероризму, що набув законної сили. Що воно так, юристи товчуть вже рік. Інакше бути не могло, бо не буває в принципі.

Що це означає? Та те, що Верховний суд рано чи пізно буде змушений визнати санкції РНБО незаконними. І того дня ми побачимо як на телеекранах країни знову з'являться канали Медведчука. А сам Медведчук разом з іншими фігурантами санкцій попрямують до судів (в т. ч. - європейських) з багатомільйонними позовами за незаконне обмеження їхньої комерційної діяльності.
І держава Україна всім їм стане винна, як земля колгоспу. Відповідно до демократичного європейського законодавства. Кожен українець буде платити їм штрафи. Оце і буде фінал всієї зелено-клоунської "боротьби з Медведчуком".
Чорт забирай! Ще весною 2019 р. ми - порохоботи - попереджали, доводили, благали. Тепер кортить запитати - то як? Праві ми були чи ні?".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...