Версія "Кварталу 95": Юрій Великий показав, що сталося з Владленом Татарським після ліквідації (відео)

Актор Студії "Квартал 95" Юрій Великий на розсуд глядачів представив нову актуальну пародію. Цього разу в полі зору гумориста опинився кремлівський пропагандист Владлен Татарський, якого вбили під час зустрічі з шанувальниками у Санкт-Петербурзі 2 квітня.

Великий уявив, як розвивалися події далі після вбивства пропагандиста. Тож Татарський, якого у відео втілив Великий, опинився після смерті у "підземній канцелярії", де на нього чекала "ад міністраторка підземної канцелярії" Упирьова Ельвіра Тваріонівна, яку також зіграв гуморист.

"Татарський" просить "амдіністраторку" повернути його назад, бо "він там обіцяв всіх перемогти, всіх, кого треба, пограбувати, зробити все, як ми любимо".

"Обіцяв він. Захарченко з Моторолою теж багато чого обіцяли і що тепер. Оно, обєщальніки свої завалили і сидять мовчки", - відповіла "Упирьова".

Також "адміністраторка" відправила "Татарського" на концерт Кобзона, а перед цим – на екскурсію слідом за руським воєнним кораблем.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

60 дронів атакували НПЗ та аеродроми. Снєгирьов: Там критична ситуація, - Снєгирьов

понеділок, 29 квітень 2024, 1:45

Росіяни успішно відбили нічну атаку безпілотників. Але це лише у повідомленнях офіційних джерел. Реальність трохи інша – в результаті атаки постраждали нафтопереробні заводи, бітумний завод і військовий аеродром. Детальніше про успішну атаку дронів роз...