"Весь наш фронт держится на Телеграме!": У Z-каналах почалася паніка через затримання Дурова

Після арешту у Франції засновника Telegram Павла Дурова у російських Z-каналах почалася справжня паніка. На це звернув увагу український журналіст Денис Казанський, передають Патріоти України.

"Пишуть, що у російської армії тепер може зникнути зв'язок, оскільки армійського зв'язку немає, і армія "наддержави" використовує для зв'язку Telegram та Старлінк", - прокоментував Казанський повідомлення.

Як відомо, 24 серпня в аеропорту Парижу затримали російського програміста і засновника месенджера Telegram Павла Дурова. Його арешт стався відразу після повернення з Баку, де він хотів зустрітися з російським диктатором Володимиром Путіним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 27 серпня. Три заборони на двох Пименів. Що треба зробити з горобиною на щастя

вівторок, 27 серпень 2024, 7:05

27 серпня за новим церковним календарем (9 вересня за старим) - день пам'яті преподобного Пимена Великого, а також Кукші, ієромонаха, і Пимена Постника, Печерських. За старим календарним стилем - день пам'яті малого пророка Михея і перенесення мощей пр...

"Ракетный удар России по Украине 26 августа стал самым массовым за все время войны", - Злий Одесит

понеділок, 26 серпень 2024, 23:40

Массированный комбинированный удар вместо Дня Независимости Украины, о чем неоднократно предупреждалось, российские оккупанты провели 26 августа. Целями удара, в который входили разные средства поражения, была энергетическая инфраструктура, а также дру...