Весілля вирішили святкувати під Києвом: Ексчоловік Ані Лорак Мурат одружується (фото)

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який освідчився коханій Лілії у вересні 2021 року, одружується. Вже сьогодні, 3 червня, Мурат поведе під вінець свою кохану, візажистку Лілію, з якою разом вже майже два з половиною роки. Про весілля закоханих розповів Telegram-канал Harley Quinn, передають Патріоти України.

Відомо, що Мурат та Лілія влаштують затишну вечірку в одному з заміських ресторанів Києва. Цікаво, що самі наречені поки тримають своє свято у секреті. Півгодини тому Налчаджиоглу у сторіз своєї сторінки в Instagram розмістив двозначний пост. На ньому видніється церква на тлі ранкового неба. Цілком ймовірно, що таким чином Мурат натякнув, де вони з Лілією одне одному скажуть "так".
Сама ж наречена теж тримає інтригу. Втім, у її сторіз фани теж побачили натяк на весілля. Лілія розмістила картинку, де чоловік спить поруч з вбранням і підписом: "Як я сплю перед якимось важливим днем".
Зазначимо, що Мурат Налчаджиоглу розсекретив стосунки з Лілією у серпні 2020 року. Тоді пара відвідала день народження друга у Львові. Наприкінці вересня 2021 року Мурат освідчився Лілії.
Мурат Налчаджиоглу з нареченою / © instagram.com/muratnalca
До цього протягом 10 років Мурат Налчаджиоглу був одружений зі співачкою Ані Лорак, яка зрадила Україну і зараз живе і працює в рф і мовчить про повномасштабну війну, яку розв'язала Росія. Налчаджиоглу і Лорак розлучилися 31 січня 2019 року. Мурат залишився жити в Україні, а з початком війни прийняв рішення не виїжджати. Він міг це зробити, оскільки має турецьке громадянство.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...