"Весна буде цікавою": Шаманка прогнозує "пекельний" період для України (відео)

Екстрасенс та шаманка Сейраш дала прогноз для охопленої війною України на весну 2023 року, передають Патріоти України.

В інтерв'ю YouTube-каналу TOP вона заявила, що цей період буде по-справжньому "пекельним" для нашої країни: "Весна буде пекельною, я про це вже горлаю півроку. Весна - це показник фінішної прямої, саме тоді стане зрозуміло, коли це все закінчиться".

Ключовими місяцями екстрасенс назвала березень-квітень, коли буде загострення на фронті, очікуються зміни в політичному житті України. "Деокупація буде цікавою, це будуть не зовсім очевидні напрямки. Буде не так, як всі думають", - каже Сейраш.

За словами шаманки, в українських військових є кілька планів розвитку ситуації. Тому, зазначила вона, весна буде цікавою, здаватиметься, що все йде шкереберть.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

Постачалася раніше до М'янми: У росіян помітили рідкісну техніку, яку виготовляли в Харкові (фото)

субота, 18 травень 2024, 19:30

Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко повідомив, що у російських військ в Україні була помічена рідкісна бойова машина МТ-ЛБМШ. Фото техніки Коваленко показав у своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України...