"Весна, труд и Петербург": У Росії з першотравневих плакатів прибрали слово "мир" (фото)

З нагоди Дня праці 1 травня, який у РФ відзначають відповідно до канонів радянських традицій, у деяких великих містах прибрали слово «мир» з пропагандистського гасла часів СРСР «Мир! Труд! Май!», зазначають Патріоти України.

Зокрема в Санкт-Петербурзі до 1 травня з’явилися плакати, на яких міститься напис «Весна, труд и Петербург» замість «Мир, труд, май».

Аналогічно в російському місті Тольятті (Самарська область РФ) гаслом Дня праці стала фраза «Труд! Семья! Династия!»

У сучасній Росії 1 травня офіційно відзначають як «свято весни і праці», при цьому його святкують під традиційним радянським гаслом першотравневих урочистостей «Мир. Труд. Май» («Мир. Праця. Травень»).

Водночас після початку повномасштабного вторгнення в Україну РФ намагається «адаптувати» свої свята, зокрема і 1 травня, під пропагандистську риторику, яка виправдовує злочинну війну Росії.

Зокрема в 2022 році в Єкатеринбурзі та Ульяновську, а також інших містах РФ 1 травня використовували гасло «Za мир, труд май», включивши в нього символіку російської окупаційної армії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Безугла, ймовірно, більш впливова, ніж Сирський, і може дозволити собі критику генералів, яка нічим не підкріплена, - волонтер Касьянов

середа, 22 травень 2024, 0:00

"Прочитав про Андрія Єрмака у Washington Post, де його називають найвпливовішим главою офісу президента і "до біса ефективним". Це, ймовірно, правда. І це, напевно, добре, що в нас під час війни на тлі невпливових і неефективних міністрів і депутатів є...

"Двійника Зеленського помітили в Ірані": Пропагандисти Кремля вигадали феєричний фейк стосовно смерті Раїсі (фото)

вівторок, 21 травень 2024, 23:41

Російська пропаганда вигадала фейк, буцімто у Володимира Зеленського є двійник і його помітили в Ірані. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України. "На фото іранських спецпризначенців, яких направили на пошуки гелікопт...