"Ветеранів АТО, що під садибою Порошенка зупиняли провокаторів, оголошують то "найманою армією Порошенка", то "охоронною фірмою Медведчука", - Дмитро Вовнянко

"Отже, що ми маємо по підсумках протистоянь у неділю? Все настільки банально, що навіть дивно. Команда ЗЕ протягом тижня влетіла зразу в низку зашкварив", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"2 жовтня топ-чиновник з команди ЗЕ Михеіл Саакашвілі, якому Зеленський повернув громадянство, незаконно в’їхав до дружньої Грузії, де логічно потрапив за грати. 3 жовтня стається Пандора Пейперс – громадськість дізналася що Зеленський разом з Коломойским крав гроші з банку «Приват», ідеться про 41 мільйон доларів. 4 жовтня стає відомо що Москва почала наповнювати газом Північний потік-2, сталося продовження зовнішньополітичної катастрофи команди ЗЕ. 5 жовтня стався скандал з нападом на журналістів в Укрексімбанку. У той самий час монобільшість зґвалтувала регламент Верховної Ради з метою звільнити з посади голови ВР Дмитра Разумкова – одного з тих, хто зробив Зеленського президентом. 8 жовтня несподівано помер 33-річний Антон Поляков, який нещадно критикував команду Зеленського.

І тлом для всього цього був вагнергейт. Який влада активно намагається зам’яти.
Не дивно, що опозиційні сили на 10 жовтня призначили автопробіг до дачі Зеленського. І це нормально. В часи Порошенка протести ставалися з набагато менш кричущих приводів. Що відбулося зразу після оголошення про проведення автопробігу? Під садибу Порошенка заявилися тітушки. Так – тітушки і не інакше, опубліковано до біса білого доказів того, що масовку під садибу Порошенка збирали за гроші.
Збирали нашвидкуруч – це помітно. Проте уже очевидно, у влади серйозні кадрові проблеми. Вони не змогли зібрати нікого, крім справді проплаченої тітушні, яку намагалися видати за ветеранів. Вони не змогли витягти під садибу Порошенка нікого з відомих знакових ветеранів – довелося витягати напівбожевільного псевдоветерана і любителя їздити по закордонах Максимку Яроша.
І провокації владі не вдалися. Прибічники Порошенка з числа ветеранів АТО і просто небайдужих громадян провокаторів зупинили. А автопробіг до дачі Зеленського відбувся – і національної гвардії та поліції туди нагнали не менше батальйону. Агов, хто там волав: «чому вони всі не в АТО»?
Що тепер? Тепер те, що й раніше. Влада намагається створювати свою реальність. Ветеранів АТО, що під садибою Порошенка зупиняли провокаторів, вони оголошують то «найманою армією Порошенка» то «охоронною фірмою Медведчука» – хоча всіх цих людей нескладно побачити і на ФБ, і на численних акціях. Водночас тітушок намагаються подати за ветеранів АТО – хоча власне ветеранів нам ніхто не показує. Все це намагаються подати людям як істину. Логіка проста, ті хто все ще вірує в хорошого хлопчика ЗЕ повторять все що сказала влада. А ті, хто сумнівається, почнуть шукати правду «десь по серединці».
Хоча якщо дві сторони говорять різне, правда не завжди посерединці, буває ще й так, що хтось один бреше. Зараз бреше влада – зухвало і цинічно.
Бреше, тому що на Ході Патріотів на день Незалежності прибічники Порошенка склали більше половини ходи. Брешуть, тому що жодна ветеранська організація їхній перфоманс не підтримала, хоча далеко не всі вони прибічники Порошенка. Брешуть, бо бояться. Вони гарно розуміють всі оці зашквари рейтинг Зеленського обвалять і швидко. А будуть ще й інші. А попереду зима, яку дай Боже пережити без астрономічного зростання тарифів.
Вони бояться. А значить треба їх давити далі.
Влітку мене і моїх товаришів часто питали: «Як перемагати будемо?» Та от саме так. Аби перемогти, треба бодай явитися на протистояння. Треба брати участь в протестах. А ще треба робити те, про що я говорю з першого дня – говорити. Говорити з людьми. Доносити їм правду. І нині коли влада насичує інформпростір зйомками провокацій та відвертою брехнею, треба доносити нашу правду. Нашу інформацію, відеозйомки, стріми блогерів тощо. Перемагати будемо саме так. Звісно якщо ви хочете і готові перемагати".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...