Ветерани війни на Донбасі - Зеленському: Суворе відеозвернення до новообраного президента України

У зверненні взяли участь ветерани війни на Донбасі з різних міст України. Ветерани війни на Донбасі висунули суворі вимоги Зеленському.

Громадянська спілка "Рух Ветеранів України" записала відеозвернення до новообраного президента України Володимира Зеленського, в якому висунула низку вимог.

Відповідний ролик з'явився на сторінці організації в Facebook у середу, 22 травня. (Щоб подивитися, доскрольте новину до кінця).

У зверненні взяли участь ветерани війни на Донбасі з різних міст України. Так, вони висунули такі вимоги главі держави:

  • рішуче викорінити з українського політикуму представників проросійських сил і змусити їх відповідати за скоєні злочини;
  • проявити політичну волю в покаранні корупціонерів і їхніх спільників;
  • сприяти перегляду інституту громадянства, скласти перелік колаборантів і зрадників;
  • всебічно підтримувати становлення новоствореного Міністерства у справах ветеранів.



    Ветерани відзначили, що не до кінця розуміють, чи збігаються погляди Зеленського на майбутній розвиток України з думкою тих, хто воював і віддав життя за Україну.
    "Нас сотні тисяч, які пройшли війну. Ціна свободи і незалежності України – це наше здоров'я і життя наших побратимів, це сльози тисяч матерів, батьків і дітей. Для нас це не просто звернення. Це наш маніфест. Ми згуртовані, рішучі, і не дозволимо спаплюжити наш внесок у майбутнє України способом зближення із зовнішніми і внутрішніми ворогами", – заявили ветерани.






Вони висловили готовність до останньої краплі крові стояти за Україну і закликали президента допомогти їм у цій боротьбі.



Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 19 квітня. Розпочата цього дня справа принесе позитивний результат

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 19 квітня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Старопещерника, мученика Феона і патріарха Трифона Константинопольського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують патріарха Євстихія Константинопольського. ...

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...