Везли кота командувача двома гелікоптерами. Російський льотчик, котрий угнав бойовий вертоліт до України, розповів про "бойові" завдання, котрі доводилось виконувати (відео)

Військовий льотчик Максим Кузьмінов, який перегнав Україні російський гелікоптер Мі-8, розповів що командири в РФ «живуть у своє задоволення, навіть якщо це суперечить будь-яким законам та правилам».

Відповідаючи на запитання, чи були випадки нелогічного та нераціонального використання льотчиків та авіації, Кузьмінов сказав: «Так, повно таких випадків».

«Нашому командувачу потрібно було перевезти кота, він у нього якийсь породистий. Для цього було надано два екіпажі Мі-8 та Мі-24. Тобто два гелікоптери перевозили цю чудову тварину, умовно, з Ростова до Єйська – Мі-8 летить, а Мі-24 кружляє, прикриває його», – розповів він.

Кузьмінов зазначив, що на борту в той момент перебували шестеро військових, а летіти до вказаного населеного пункту потрібно було близько години.

«Спалили багато палива, ресурсів техніки. До того ж екіпажу не завжди дають відпочивати», – додав він.

Описуючи ставлення командирів до підлеглих в російській армії загалом, Кузьмінов заявив, що російські солдати «самі собі надані», а командирам «немає коли займатися цим, у них своїх проблем вистачає».

Як повідомлялося, гелікоптер Мі-8 збройних сил Росії ймовірно приземлився на аеродромі в Україні внаслідок тривалої спецоперації Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...