"Від інших генералів Путіна відрізняється лише однією рисою": У МВС пролили світло на особистісні якості Суровікіна

Командувач групи військ країни-агресора Росії в Україні генерал Сергій Суровікін особистісними якостями, втім, як і військовими, глобально не відрізняється від своїх колег з держави-терориста. Хоча при цьому у нього є одна відмітна риса, яка пов'язана з війною в Сирії. На цьому наголосив виконавчий директор Українського інституту майбутнього, радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко. Так експерт прокоментував інформацію від видання The Telegraph про те, що Суровікін нібито є дуже небезпечним противником для українців, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що The Telegraph явно переоцінює роль Суровікіна та його можливості. Він, в принципі, нічим не кращий чи гірший за абсолютну більшість російських генералів, які пройшли через Сирію. Єдине, що його відрізняє від них усіх – це те, що він двічі керував сирійською кампанією. А там у середньому кожні 7-8 місяців був новий генерал", – сказав Денисенко.

При цьому радник глави МВС підкреслив, що Суровікін інтелектуально відрізняється від решти всіх генералів РФ. "Можливо, він жорсткіший, і може бути він людина, у якої ще менше емпатії, ніж у всіх інших. Можливо, цим вона і відрізняється. Але ніяк не військовими даними", – сказав Денисенко.

Як відомо, у The Telegraph заявили, що Суровікін найкомпетентніший командир, якого досі ставила Росія на війну в Україні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Чеська ініціатива із закупівлі снарядів для Києва стикається з перепонами: Що сталось

понеділок, 20 травень 2024, 20:43

Через три місяці після початку масової закупівлі боєприпасів для України чеські чиновники поділяються різними оцінками того, як це відбувається. Про це пише Defense News, передають Патріоти України. "Ініціатива під керівництвом Чехії щодо фінансування ...

Не в Україні й не в Іспанії: Потап розсекретив, де зараз живе

понеділок, 20 травень 2024, 20:28

Відомий український репер та музичний продюсер Потап, який гастролює по європейських містах, не поспішає повертатися в Україну. Виконавець розповів про свої плани та розсекретив країну, в якій нині перебуває, інформують Патріоти України. Олексій Потапе...