Від публіки хотіли приховати: Чому насправді померла Єлизавета ІІ

Національний архів Шотландії публікував офіційний документ, у якому було названо причину смерті 96-річної королеви Великої Британії Єлизавети II. Але в новій біографії Джайлса Брандрета "Елізабет: інтимний портрет" стверджується, що королева мирно померла у своєму улюбленому Балморалі у Шотландії після боротьби з раком кісток, повідомляють Патріоти України.

Незважаючи на те, що офіційною причиною її смерті було названо старість, містер Брандрет, який був другом принца Філіпа від 1970-х року, заявив, що саме хвороба забрала життя королеви, пише express.co.uk.

Зазначимо, що автор книжки також був депутатом від консерваторів, зміг отримати такий чудовий доступ до королівської родини відтоді, як він зав'язав дружбу з принцом Філіпом у 1970-х роках, коли вони обидвоє відвідали благодійний захід.

Незважаючи на те, що офіційною причиною її смерті було названо старість, містер Брандрет, друг принца Філіпа, заявив, що хвороба забрала життя королеви.

Вважається, що монархиня залишалася стійкою до кінця своїх днів і працювала навіть останні години перед смертю. За два дні до смерті Єлизавета II вітала нову прем'єрміністерку Ліз Трасс.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...