"Від**бати тебе та таких, як ти, в ж*пу": "Вагнерівці" пригрозили згвалтуванням депутату Держдуми

У Росії може статися "непоправне" зі здоров'ям місцевого депутата Держдуми РФ Віктора Соболєва, передають Патріоти України.

Бійці ПВК "Вагнер" на нього "образилися" через пропозицію саджати мобілізованих на 15 років за приєднання до організації. Так, троє бійців з - під Бахмута: російський військовий, колишній зек та "вагнерівець" - пригрозили йому анальними розвагами з-під Бахмута. "Ми хочемо сказати депутату Соболєву. Якщо ти, пі*ор, будеш пхати свого носа, і країна через таких пі*орів, як ти, програє війну, нам доведеться прийти на Червону площу й щоб захистити свій народ, росіян, від**бати тебе та таких, як ти, в жопу",-вказали вони.

В кінці ролика "троє з дупла" запросили Соболєва на сеанс сексуальних утіх прямо в Бахмут.

Пригожин вибухнув через пропозицію Соболєва

Нагадаємо, що раніше депутат Держдуми РФ Віктор Соболєва в коментарі росЗМІ заявив, що військові не повинні залишати свої частини - вони повинні знаходиться там, куди їх направили, а не йти в "самоволки" або приєднуватися до "вагнерівців" на фронті.

Це викликало гнів у засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Він пригрозив Соболєву аналізами, а також обізвав його "картонною бздилкою" та "безмозким базікалом".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...