Відбувається поступове виведення наших підрозділів зі східного берега річки Вовча на Донеччині, - військовий експерт

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що через загрозу оточення українські воїни почали виходити з ризикованої ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині, передають Патріоти України.

"Коли ми говоримо про ділянку Гірник - Красногорівка, маємо на увазі трикутник Карлівка - Невельське - Красногорівка, де розташовані наші підрозділи. Після захоплення Невельського і просування в бік Красногорівки, а також західніше Красногорівки, ворог візуально оточив наше угруповання на цій ділянці", - зауважив Згурець.

За словами директора інформаційно-консалтингової компанії Defense Express, проте потенціал противника не є таким потужним, щоб швидко замкнути ці кліщі. "Зараз відбувається раціональне і поступове виведення наших підрозділів з цієї ділянки, розташованої на східному березі річки Вовча. Загрози були зрозумілі раніше, і сподіваюся, що Генштаб також їх усвідомлює та розуміє ризики. Однак, знаю, що наші підрозділи зазвичай виходять майже в останній момент", - наголосив Згурець.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ох*їтельно просто. Спасибі, міністерство оборони": Окупанти перевірили якість своїх бронежилетів і сильно розчарувалися (відео)

вівторок, 10 вересень 2024, 14:50

Російські військові вирішили перевірити, наскільки надійний захист може забезпечити бронежилет Моноліт від НВО Спеціальних матеріалів (Санкт-Петербург) і виявилися дуже розчаровані результатом випробувань. Відео з перевіркою вилучених із нього плит опр...

Відбувається поступове виведення наших підрозділів зі східного берега річки Вовча на Донеччині, - військовий експерт

вівторок, 10 вересень 2024, 13:54

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що через загрозу оточення українські воїни почали виходити з ризикованої ділянки на східному березі річки Вовча на Донеччині, передають Патріоти України. "Коли ми го...