Відбувалися стрілкові бої на околицях міста, але в Часів Яр ворог не зайшов, - Кирило Сазонов

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"У Часів Яр росіяни не зайшли, хоча два тижні активно намагалися. Ворог тиснув на мікрорайон Канал, який найближчий до Бахмута. Вони намагалися взяти місто у лещата з двох сторін. Наразі тримають дороги під обстрілом, досить важко, але місто наше. Іноді росіяни підходили дуже близько, вже відбувалися стрілецькі бої з міста, але в місто вони так і не зайшли", - наголосив Сазонов.

За словами військовослужбовця ЗСУ, оперативна ситуація в Часовому Яру дуже важка. "Насправді оперативна ситуація дуже важка. Ворог має перевагу за кількістю БК і снарядів. Працює ворожа авіація, скидаючи КАБи на місто. Працює ствольна артилерія, багато касетних боєприпасів. Тобто місто руйнується, багато домів і вулиць зруйновано", - додав Сазонов.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 20 травня. Обережно з ножами та іншими гострими предметами

понеділок, 20 травень 2024, 7:05

Православна церква України 20 травня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Фалалея, Олександра та Астерія. За старим стилем сьогодні згадують явлення в небі Хреста Господнього в Єрусалимі. . 20 травня наші предки займалися посівом огірків. Для ці...

Дивне в замаху на Фіцо. Замішані російські спецслужби - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 6:15

Замах на прем'єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо влаштував місцевий письменник Юрай Цинтула, який пов'язаний з проросійськими силами. А західні спецслужби незадовго до замаху попереджали, що Росія готує провокації по всій Європі. Що задумав Путін? Про...