"Відчула себе "зомбі": Британка, яка перехворіла на COVID-19, розповіла про невідомі симптоми захворювання

Чимало інших людей, крім Фелісіті, розповідають, що специфіка COVID-19 в тому, що хвороба може протікати дуже важко навіть у людей із залізним здоров'ям.​

Фелісіті Коллінсон

Британка Фелісіті Коллінсон, яка перехворіла COVID-19, розповіла, що важко перенесла коронавірус, який супроводжувався низкою різних симптомів. Сильні набряки, болі в очах, запаморочення - такі нетипові симптоми COVID-19 описала мешканка Великобританії. За словами жінки, вона відчувала себе "зомбі з фільму жахів", передають Патріоти України з посиланням на Daily Star.

Фелісіті Коллінсон заразилася коронавірусом незадовго до католицького Різдва. Дізнавшись про позитивні результати тестування, 39-річна жінка та члени її сім'ї (чоловік і двоє синів) пішли на самоізоляцію.

Фелісіті розповідає: дуже сподівалася, що захворювання буде протікати легко, оскільки вона ще молода, веде здоровий спосіб життя, не має хронічних захворювань. Однак перебіг захворювання був дуже непростий: з підвищеною температурою, сильним болем в очах, а на сьомий день з'явилися зовсім несподівані симптоми. "Прокинулася і подивилася в дзеркало. Залози під моєю щелепою опухли, як у Франкенштейна. Схоже, у мене під шиєю по половинці яблука. Мої губи пересохли і лущаться. Очі залиті кров'ю", - написала жінка в соцмережі на сьомий день хвороби.

На восьмий день почалася сильна задишка, жінку кидало то в жар, то в холод. І тільки на десятий день з'явилися незначні поліпшення, почав повертатися апетит.

Жінка зізнавалася, що настільки важке протікання хвороби було для неї дуже неприємним сюрпризом.

Чимало інших людей, крім Фелісіті Коллінсон, писали, що специфіка COVID-19 в тому, що хвороба може протікати дуже важко навіть у людей із залізним здоров'ям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...

"Ездок, скорее, сломает себе шею": Росіяни показали "геніальний" винахід проти дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:02

"Щоправда, навряд чи подібне вітрило, причеплене з одного боку, врятує навіть від пращі. Їздок швидше зачепиться за гілку і зламає собі шию, що теж непогано", – зауважив він.