"Відчинив двері і одразу завдав удару ножем": Представниця Волинського ТЦК розповіла деталі нападу на колегу (відео)

У Нововолинську чоловік напав на представника ТЦК та СП з ножем. Військові прийшли до нього, аби уточнити обставини неприбуття за повісткою. Про це в ефірі Радіо Свобода розповіла пресофіцерка Волинського обласного ТЦК і СП Уляна Кравчук, передають Патріоти України.

За її словами, напад трапився, коли військові ТЦК прийшли до військовозобов'язаного, який не з'явився за бойовою повісткою. "Тобто раніше він оновив свої дані, а після цього отримав повістку, щоб виїхати на захист держави, але перед тим на навчання", - пояснили в ТЦК.

Там також розповіли, що напад не передував конфлікту. Справу розслідує поліція. "Коли наші військовослужборці прийшли, їм просто відкрив військовозобов'язаний двері та відразу наніс удар ножем. Це було два удари ножем. Один був блокований самим військовослужбовцем, а другий був нанесений вже конкретно в черевну порожнину", - наголосила представниця ТЦК.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"З днем, Перемоги, мразото!": У Маріуполі щось горить, злітаються швидкі, - радник мера

четвер, 9 травень 2024, 22:54

Москва запускає салюти, тоді як тимчасово окупований Маріуполь горить, містом мчать машини швидкої допомоги, інформують Патріоти України. Про вечірню паніку повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, опублікувавши такий коментар: "Маріуполь. Сал...

Військовий припустив, коли росіяни готують напад на Харківську область

четвер, 9 травень 2024, 22:30

Росіяни готують напад на Харківську область. Про це в інтерв'ю The Economist сказав командир 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка Павло Федосенко, передають Патріоти України. За його словами, РФ нападе на Харківську область в середині травня. Нині ...