"Віддячили за службу": В РФ терориста Стрєлкова визнали "схильним до втечі", умовно-достроково не вийде

Російського терориста Ігоря Гіркіна (Стрєлкова), який відбуває покарання за звинуваченням в закликах до екстремізму, оголосили "схильним до втечі". У зв'язку з цим він не зможе вийти за умовно-достроковим звільненням. Про це повідомила дружина Гіркіна Мирослава Регінська у Telegram, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що невідомо, чим мотивувала колонія "червону стрічку" Стрєлкову, адже поводився в колонії чемно. "Ігор не порушував правила внутрішнього розпорядку, жодного разу не відмовлявся від праці, жодних подій негативного характеру чи нарікань з боку адміністрації за його перебування у колонії був. Він жодного дня свого життя не був у розшуку: ніколи не ховався. Крім того, очевидно, що людина, на яку давно "чекає" Гаазький трибунал, до втечі схильна бути не може", - написала Регінська.

Вона висловила сподівання на "розсудливість" адміністрації колонії, що не чинитиме штучних перешкод до УДЗ у вигляді дисциплінарних стягнень (доган) та безпідставних звинувачень.

Публікацію прокоментував український журналіст Денис Казанський. "Росіюшка віддячила за службу. Сподіваюся, тепер він щасливий, що повоював за Путіна", - написав він.

Стрєлков є колишнім співробітником російських спецслужб, який став популярним як "командир загону" росіян, коли захопили навесні 2014 року місто Слов'янськ на Донеччині. Його призначили "міністром оборони" так званої "ДНР".

Він відтоді став вести свій канал та критикувати російське керівництво. У січні 2024 року Ігоря Стрєлкова засудили до чотирьох років загального режиму за статтею про заклики до здійснення екстремістської діяльності в інтернеті (ч. 2 ст. 280 КК).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Для багатьох "справжнім відкриттям" став факт значних відмінностей у рівні боєздатності наших підрозділів, частин та з'єднань... - Костянтин Машовець

середа, 28 серпень 2024, 22:52

Я дивлюсь, що для багатьох наших співгромадян "справжнім відкриттям" став факт наявності значних відмінностей у рівні боєздатності наших підрозділів, частин та з'єднань... Одні демонструють стійкість та витривалість... під несамовитим тиском ворога, ін...

Наступление на Покровск, притормозит Селидове… - Злий Одесит

середа, 28 серпень 2024, 22:24

Как и ожидалось и, на прошлой неделе я об этом говорил в одном из своих обзоров карты боевых действий, РОВ, выйдя на рубеж Гродовка-Новогродовка, последнюю практически поглотив, повернули на Юг – на Селидово. Это было ожидаемо, поскольку продолжая наст...