"Відкладається у довгий ящик": Військовий експерт розповів, чому Маріуполь навряд чи звільнять до січня

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що ймовірність звільнення Маріуполя до січня 2023 року є малоймовірною. Більше шансів на деокупацію у цей період має Мелітополь Запорізької області. Таку думку військовий експерт озвучив у себе на Ютуб-каналі, передають Патріоти України.

"Ймовірність звільнення Мелітополя до січня є більш реалістичною (ніж Маріуполя - ред.). Хоча на сьогодні у зв'язку із виходом російських військ із правого берега Херсонщини, вони посилюють Запорізький та Донецький напрямки. Найімовірніше, це угрупування буде розділене на 2 ці напрямки. Першу ознаку - посилення - ми уже бачимо. Вони намагаються наступати в напрямку Гуляйполя на Запорізькому напрямку. Вони посилилися і зразу спробували наступати", - сказав він.

Жданов повідомив, що у напрямку Донецька помічені колони машин із новими тактичними знаками. Найімовірніше, це техніка окупантів із Херсонської області, які втекли із правого берега. "Вчора я говорив, що помічені колони із новими тактичними знаками, і на цих машинає є старі знаки. Тобто, це машини, які вийшли із правого берега Дніпра. Вона їде в Донецьк. Деокупація Маріуполя відкладається у довгий ящик, а ось Мелітополь - під великим запитанням. Думаю, що ймовірність звільнення до січня у нас точно є. Хоча із нього (Мелітополя - ред.) вони роблять досить сильний рубіж оборони", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У разі повернення в Білий дім Трамп вимушений буде допомагати Україні, - Сергій Таран

четвер, 2 травень 2024, 0:15

"Трамп обіцяє не допомагати Україні, якщо Європа не буде допомагати так само, як і США. І це означає, що Трамп вимушений буде допомагати Україні хоча б тому, що в останні місяці американської невизначеності – коли в Конгресі довго не могли проголосуват...