Відьма-некромант прогнозує ще одну війну України із Росією через 5 років

Відьма-некромант Марія Тиха впевнена, що поки на карті світу існує така країна як Росія, загроза повторної повномасштабної війни є, передають Патріоти України.

"Якщо зараз ця війна закінчиться і до російської влади прийдуть адекватні люди, війни не буде. А от якщо нічого не зміниться – буде. Орієнтовно це може статися через 5 років", - сказала Тиха в інтерв'ю.

Також вона розсекретила плани диктатора Володимира Путіна на найближчий час. За її словами, незабаром він оголосить мобілізацію. "Він планує запровадити у Криму воєнний стан. Крім того, йому вкрай важливо у березні отримати Донбас та Луганськ, але цього не буде. Весна буде дуже загостреною для нас", - додала екстрасенс.

Однак Тиха заспокоїла тим, що у березні-квітні ми отримаємо танки та далекобійні ракети. Також у нас налагоджується власне виробництво військової техніки. "Західні партнери допомагають тим, що постачають нам необхідні деталі. Більше того, отримавши ще додаткову допомогу від Заходу, вже в березні ми можемо піти у контрнаступ на Бахмутському напрямку та й не тільки", - підсумувала експерт.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...