Відьма припустила, чим хворіє Олег Винник, та поділилася прогнозом щодо його повернення на сцену

Артист Олег Винник з початку повномасштабного російського вторгнення живе в Німеччині. Він каже, що поїхав за кордон на лікування, проте свій діагноз розкривати не став, передають Патріоти України.

Навколо його хвороби ходить багато чуток. Хтось каже, що він страждає алкоголізмом, а хтось упевнений, що у артиста дійсно серйозні проблеми зі здоров'ям.

Відьма Марія Тиха в коментарі ЗМІ розповіла, що насправді відбувається з артистом. "У нього була подагра. Він це нікому не розповідав, ніколи не говорив, але я знаю, що ця хвороба у нього була і є, тому що вона не лікується", - зазначила Тиха.

Вона додала, що на Винника випадає карта "Двійка жезлів", тому він все ж буде намагатися повернутися на сцену, але у нього це не вийде. "Двійка жезлів" говорить про те, що людина перебуває в позиції спостерігача. Він спостерігає за ситуацією, вичікує. Винник буде намагатися з'являтися на публіці і захоче повернутися на сцену, але у нього нічого не вийде. Люди його не сприймуть", - додала Тиха.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...