Відьма припустила, чим хворіє Олег Винник, та поділилася прогнозом щодо його повернення на сцену

Артист Олег Винник з початку повномасштабного російського вторгнення живе в Німеччині. Він каже, що поїхав за кордон на лікування, проте свій діагноз розкривати не став, передають Патріоти України.

Навколо його хвороби ходить багато чуток. Хтось каже, що він страждає алкоголізмом, а хтось упевнений, що у артиста дійсно серйозні проблеми зі здоров'ям.

Відьма Марія Тиха в коментарі ЗМІ розповіла, що насправді відбувається з артистом. "У нього була подагра. Він це нікому не розповідав, ніколи не говорив, але я знаю, що ця хвороба у нього була і є, тому що вона не лікується", - зазначила Тиха.

Вона додала, що на Винника випадає карта "Двійка жезлів", тому він все ж буде намагатися повернутися на сцену, але у нього це не вийде. "Двійка жезлів" говорить про те, що людина перебуває в позиції спостерігача. Він спостерігає за ситуацією, вичікує. Винник буде намагатися з'являтися на публіці і захоче повернутися на сцену, але у нього нічого не вийде. Люди його не сприймуть", - додала Тиха.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...