Відмовлялися йти в бій першими: На Донбасі "вагнерівці" за ніч убили понад 15 російських "мобіків"

На ворожій позиції неподалік від Білогорівки Луганської області найманці ПВК "Вагнер" (колишні ув'язнені) влаштували жорстоку розправу над російськими мобілізованими. Новобранці відмовлялися йти в бій першими, через що 19 із них убили свої ж. Про конфлікт, який стався 18-19 листопада, повідомив "24 канал" із посиланням на джерела в українських спецслужбах, передають Патріоти України.

За даними журналістів, "мобіки" не захотіли йти на забій, заявивши, що вони не "штрафний батальйон". На посилення групи "вагнерівців" російське командування привезло 109 частково мобілізованих. Уже за годину після прибуття їм наказали захопити лісосмугу.

Солдати-новобранці відмовилися і пригрозили окупантам-зекам, що поскаржаться керівництву на неадекватне ставлення. "До того ж деякі мобілізовані намагалися довести, що саме ув'язнені мають гинути на цій війні замість них", – зазначили джерела ЗМІ.

Бунту в результаті не сталося – командири ПВК швидко розстріляли чотирьох затійників, а інші покірно пішли на забій. Штурм провалився. Зі 105 мобілізованих повернулися лише 18, але дожити до наступного дня змогли лише троє.

"У ту ж ніч "вагнерівці" влаштували "чмобікам" "свято" на честь їхнього приїзду – підсипали їм у кашу наркотики, після чого влаштували над ними показову розправу. Зеки холоднокровно зарізали 15 осіб, а решту – залишили живими", – йдеться у статті.

Вже 20 листопада на заміну загиблим командування надіслало ще сотню мобілізованих, але після спілкування зі своїми "колегами" бунтувати вони вже не намагалися.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...