Віднесло вітром: Десантники під час навчань... впали на об'єкти нерухомості (відео)

У Малопольському воєводстві Польщі двоє десантників приземлились у неправильному місці. Військові пояснили інцидент погодними умовами. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України.

Інцидент трапився, коли 12 солдатів 2-го розвідувального полку з Грубешова стрибали з парашутами й мали приземлитись у Блендувській пустелі. Проте вітер їх відніс до сусіднього села Хехло.

Один із військовослужбовців пояснив, що керованість парашута, який вони використовували, обмежена: він автоматично розкривається після виходу з літака. Тож коли група військовослужбовців стрибнула, їх віднесло вітром на кілька сотень метрів на північний захід. Один із них завис на лінії електропередач в Хехлі, а інший впав на дах приватного будинку, пошкодивши покрівлю. Один з місцевих чоловіків зафіксував момент падіння десантників.

Місцеві мешканці допомогли військовим вибратись на землю. На щастя, ніхто з них не зазнав серйозних травм. Проте один з них пошкодив коліно, тож його доправили до лікарні. Подію розслідуватиме польська Комісія з розслідування авіаційних подій, а також внутрішні військові служби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Передача иранской баллистики России для ударов по Украине – почему именно Fath-360? - Злий Одесит

понеділок, 9 вересень 2024, 23:55

В последние дни западные СМИ со ссылкой на неких представителей властей и разведку заявляют о том, что Россия будто бы получила от Ирана партию баллистических ракет Fath-360 для применения по территории Украины. О поставках из Ирана я слышу вот уже вто...

Віднесло вітром: Десантники під час навчань... впали на об'єкти нерухомості (відео)

понеділок, 9 вересень 2024, 23:02

У Малопольському воєводстві Польщі двоє десантників приземлились у неправильному місці. Військові пояснили інцидент погодними умовами. Про це повідомляє RMF FM, передають Патріоти України. Інцидент трапився, коли 12 солдатів 2-го розвідувального полку ...