"Відніми від СРСР Україну - і вийде те г...мно, що вийшло. Росія", - блогерка із Харкова

"Розповідають, що Залужний в якийсь момент війни відправив генералів в окопи, до бійців. І це неабияк підняло бойовий дух військових. До того ж у нас середній вік генералів плюс мінус 50, і це дружні до технологій особистості, які швидко сприймають нововведення, нову техніку, методи управління військом. Це не російський генерал, який ті окопи в очі не бачив", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І тут же зустрічаю згадку про те, що росіянам наказали частіше голити бороди, охайніше носити форму та заборонили користуватися якимось пристроями, а без цього вони не можуть керувати дронами. Щось таке було, я по пам'яті, спрощено.
А тут ще новини з США про те, як вони вражені спроможністю українців вдосконалювати військову техніку, модернізувати, придумувати несподівані рішення, переробляти під себе та дивувати здатністю знаходити відповіді в складних бойових умовах.
Росіяни ж вміють грати в одну й ту саму гру: давити масою. Або руйнувати все під нуль, як вони це робили в Сирії. Як вони встигли, нажаль, зробити в Україні.
Я бачу один з сенсів їх бажання нас підкорити: вони ж без наших мізків не здатні до змін. Не здатні дивувати. Коли вони хваляться Радянським Союзом, то, вибачте, совок ніщо без українців. Відніми від СРСР Україну - і вийде те г..мно, що вийшло. Росія.
Мабуть, це все тепер бачить весь світ, як на долоні. Українці їх здивували - значить, про наші заслуги нічого не знали раніше. Бо було так, що якщо якесь досягнення в Союзі - то це росіяни. А якщо невдача - то це українці винуваті.
Росія без України - це нехай і примітивно, але все ж таки нуль без палички. Ця паличка й тримала на собі весь позитивний імідж Радянського Союзу. А з негативним росіяни і так справляються. Продукувати його - багато розуму не треба".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...