"Відносно великий здобуток": Боєць прокоментував успіхи ЗСУ під Бахмутом

У бійця з позивним "Грек" з 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу, який наразі перебуває на Бахмутському напрямку, запитали, як на ситуацію на фронті вплинув розгром українськими захисниками розгром російської 72-ої механізованої бригади. В ефірі телемарафону на каналі 1+1 військовий дуже обережно прокоментував успіхи ЗСУ, передають Патріоти України.

"Відносно позитивно вплинув... Є певні досягнення на цьому напрямку, але вони скромні. Є успіхи, але є й опір", - каже "Грек".

Ведуча Марічка Падалко нагадала про інформацію Генштабу ЗСУ про те, що було повернуто під контроль 17 кв. км території. "Це відносно великий здобуток", - коментує це військовий.

Наразі, за його словами, на позиціях росіян не спостерігається оперативного перегрупування, ведуться артобстріли. Їхнього опору, як взимку, наразі немає.

"Грек" підтверджує внутрішню боротьбу між "вагнерівцями" та регулярними російськими військовими: "Відступають вони дуже дружно, згуртовано, тому це відчувається. Є такі "сутички" між регулярними військовими РФ й "вагнерівцями".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...