Відновлення переговорів з Росією: У "Слузі народу" назвали дату, коли це може статися

Можливість відновлення переговорів з Російською Федерацією може з’явитися у другій половині 2023 року, передають Патріоти України.

Як зазначив в ефірі телемарафону голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, це може статися через виборчі процеси у США і Російській Федерації.

"Чесно, я вважаю, що це буде тоді, коли електоральні цикли почнуть працювати і в Росії, і в Сполучених Штатах, тобто це десь у другій половині наступного року, коли вже стартуватимуть і президентські перегони в США. А до того ж, у 2024-му будуть вибори в Путіна. І всім потрібно буде політично щось демонструвати", – наголосив Арахамія.

Він вважає, що Путін не зможе продемонструвати якісь військові успіхи. Через це Росія, ймовірно, намагатиметься "на дипломатичному фронті якимось чином демонструвати щось своєму народу".

Водночас, за словами Арахамії, Росія знову порушує питання про відновлення переговорів через те, що потребує часу на те, "щоб перезарядитися". "Вони перегрупування роблять, зі зброєю є проблеми, з боєприпасами. Їм просто треба час, щоб посилити свої позиції. Ми не будемо давати їм такого часу", – зазначив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...