Відома українська блогерка показала, який вигляд мала до популярності (фото)

Українська ведуча та блогерка Аліна Шаманська показала шанувальникам, якою була до популярності. У сторіз в Instagram знаменитість поділилася архівними кадрами, на яких показала себе у різному віці. Таким чином Аліна продемонструвала фанам, як змінювалася її зовнішність та імідж з часом, зазначають Патріоти України.

На першому фото у добірці Шаманська показала себе ще зовсім маленькою. У кадрі, датованому 1996 роком, вона позувала на камеру у яскравій сукні з величезним бантом на голові.

Друге фото було зроблено через 20 років після першого. На ньому фани ледь змогли впізнати блогерку, адже за сім років Аліна неабияк змінилася. До речі, свою свіжу світлину вона також опублікувала.

Зазначимо, що за час своєї кар'єри Шаманська встигла зробити декілька пластичних операцій. Так, як відомо, блогерка тричі лягала лягала під ніж хірурга - вона робила ринопластику (зміна пропорцій та форми носа), блефаропластику (видалення надлишку шкіри та жирової тканини на повіках), а також хейлопластику (зміна форми губ).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...