Відома українська блогерка та психологиня потрапила в ДТП у Монако

Психологиня Наталя Холоденко потрапила в ДТП в Монако. Подробиці цього інциденту вона розповіла у себе в Instagram, передають Патріоти України.

Спочатку жінка опублікувала відео з поліції. "Прийшов цей зірковий час. Я у відділку поліції в Монако. Що я можу сказати, з опції: тут можна попити води, тут чистенький туалет і тут роздруківки для тих, хто хоче купити яхту", - розповіла Наталя.

А далі Холоденко пояснила, що трапилося неочікуване зіткнення на дорозі з мотоциклістом. "У нас трапилася ДТП. В нас врізався мотоцикл, розбив мені фари, які я вчора змінила по страховці", - зазначила психологиня.

Потім вона показала детально на відео подряпини на своїй машині та розбиту фару з правої сторони.

"Все добре, але була у мене цікава пригода", - додала Холоденко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інцидент із гвинтокрилом Ебрагіма Раїсі: Американський фахівець розповів, що насправді означає "жорстка посадка"

неділя, 19 травень 2024, 20:03

Державні ЗМІ Ірану повідомили, що вертоліт президента країни Ебрагіма Раїсі здійснив "жорстку посадку". Колишній пілот вертольота Еш Александер-Купер розповів Sky News, що таке формулювання охоплює цілу низку сценаріїв: від доволі м'якої або мимовільно...

Україна таємно перекинула бригади під Харків перед російським наступом, - ЗМІ

неділя, 19 травень 2024, 19:32

Україна приховано перекинула додаткові сили під Харків за кілька днів до того, як росіяни вдруге від початку війни спробували прорватися до Харкова 10 травня. Про це пише британське видання Sky News, поспілкувавшись з бійцями однієї з таких бригад, пер...