Відома українська кулінарка зізналася, скільки грошей витрачає на місяць та які б’юті-процедури робить

Шеф-кухарка, суддя проєкту МастерШеф і рестораторка Ольга Мартиновська в інтерв'ю програмі Неймовірна правда про зірок розсекретила свої витрати, передають Патріоти України.

«Моя витратна частина становить десь приблизно три тисячі доларів на місяць», — зазначила Мартиновська. Кулінарка також розповіла, які б’юті-процедури робить.

«Манікюр, педикюр, косметолог, масаж, епіляція регулярно. Трохи робила ін'єкції, гіалурон вводила в носогубну складку, під очі трохи й був ботокс у лоб. Нещодавно зробила блефаропластику: дуже нависала повіка. Обійшлося це в 1250 євро, робила у Празі. Ще хотіла б і низ якось підтягнути», — сказала рестораторка.

Нещодавно Мартиновська відсвяткувала новосілля. Кулінарка орендує квартиру у Києві на Володимирській. «Це однокімнатна квартира. 48 м² за 500 євро на місяць», — додала шеф-кухарка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...