Відомі російські коміки влаштували "танці на кістках" на Донбасі

Відомі російські коміки Азамат Мусагалієв і Денис Дорохов, які прославилися ще у "КВН", прогнулися під кремлівську пропаганду. Гумористи намагалися відмовчуватися про війну, проте тепер вони вирушили на тимчасові окуповані території України, де влаштували "танці на кістках", інформують Патріоти України.

Так, коміки з'явилися в Донецькій області на меморіальному комплексі "Савур-Могила", де окупанти влаштували святковий концерт з нагоди "80-ї річниці визволення Донбасу". Там вони вийшли на одну сцену з путіністами, які відкрито підтримують агресію Кремля.

При цьому Мусагалієв і Дорохов заявили, що бажають мешканцям Донбасу "мирного неба". Також вони видали, що "у будь-який час" найголовнішим нібито є щастя в родині. Мережа "вибухнула" негативними коментарями. І якщо сторінка Мусагалієва в Instagram не відображається для користувачів з України, то профіль Дорохова прийняв "удар" за двох. Користувачі пишуть:

  • "Бажаємо вам, щоб усі ваші близькі опинилися на передовій найближчим часом"
  • "Дітям, яких росіяни вбили в театрі Маріуполя, було приблизно стільки ж, скільки і вашому. Ніякі гроші цього не відмиють. Карма штука така, вона повернеться"
  • "Що ти забув в окупованих містах України терористами РФ?"
  • "З'їздили в Україну. Чекайте на сюрпризи у Москві"
  • "Спочатку плачуться, що їхнім родинам погрожують і вони не можуть висловитися, що вони проти війни, а потім приїжджають на окуповані території. Хороші росіяни".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Влада Харкова має розробити план укріплення міста, а не відновлення, - депутатка облради

вівторок, 14 травень 2024, 14:02

Депутатка Харківської обласної ради Галина Куц вважає, що Харків під час війни має переорієнтуватись на стратегію укріплення, а не відновлення, передають Патріоти України. "Влада Харкова вже давно має переорієнтуватись у напрямку стратегії укріплення м...

Якби мій підрозділ у 2023-му побачив відкриті групи окупантів - жити їм було б пару хвилин. Чому під Вовчанськом зараз не так? - Юрій Луценко

вівторок, 14 травень 2024, 13:55

"Щодо Вовчанська", - пише український політик та колишній генпрокурор Юрій Луценко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Паніці – ша! Ніяких катастрофічних подій не відбулося. Росіяни продовжують страте...