Відомі українські зірки: Якими вони були в 90-х

Як виглядали Кароль, Білик, Алла Кудлай, Віктор Павлік та інші українські зірки.

Українські знаменитості кардинально змінили імідж

У бурхливих 90-х спалахнуло безліч нових зірок: виконавців, телеведучих і продюсерів, які швидко набрали популярність та зараз купаються в заслужених софітах слави, передають Патріоти України. Але на той час імідж знаменитостей залишав бажати кращого: яскравий макіяж, химерна зачіска та епатажне вбрання.

Кароль вищипувала тоненькі брови, а Білик фарбувала волосся в полум'яний колір і носила відверті сукні. OBOZREVATEL порівняв фото українських зірок у 90-х, коли вони робили перші кроки у кар'єрі, з тим, як вони виглядають зараз.

Тіна Кароль

Тіна Кароль брала участь у музичних фестивалях, будучи підлітком

Співачка Тіна Кароль стала популярною в Україні у 2000-х. Однак перші кроки у співочій кар'єрі вона робила ще в 14 років у далекому 1998 році. Тоді зірка була значно повнішою, вищипувала тонкі брови, фарбувала очі блакитним, а губи – темно-бордовим.

Ірина Білик

Як змінилася Ірина Білик з 90-х років

Співачка Ірина Білик прийшла у вітчизняний шоу-бізнес на початку 90-х. Її образ у той час повністю відображав тренди. Вона з'являлася з яскравим макіяжем та у провокаційному вбранні. Зачіска Білик мала яскравий рудий відтінок, який привертав увагу шанувальників.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов почав кар'єру на телебаченні в 90-х

Телеведучий і продюсер Юрій Горбунов почав свою кар'єру на українському телебаченні у 1997 році. Його взяли на роль ведучого ранкових програм, завдяки яким він став шалено популярним. Горбунов носив коротку стрижку та часто епатажно одягався.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська в 90-х і зараз

Наталя Могилевська почала підкорювати український шоу-бізнес у 90-х із натуральним кольором волосся та ніжним макіяжем. Артистка тоді віддавала перевагу романтичним та сексуальним образам. На шляху до слави її декольте ставали все глибше, а спідниці – коротше.

Алла Кудлай

Алла Кудлай була популярною в 90-х.

Українська співачка Алла Кудлай випустила дебютний альбом у 1990 році. Однак розпочала вона свою кар'єру ще в 1978 році, співаючи у хорі імені Верьовки. Зірка в 90-х була секс-символом, а її неймовірною природною красою захоплювалися мільйони.

Павло Зібров

Павло Зібров в 90х мав сиве волосся

Співак Павло Зібров підкорив у 90-х серця фанаток хітами "Марина" та "Женщина любимая". Зараз артист змінив імідж, відростив волосся та почав фарбувати сивину, щоб здаватися молодше. Він досі гастролює, дає концерти та пише нові пісні.

Віктор Павлік

Віктор Павлік в 90-х носив довге волосся.

Співак Віктор Павлік розпочав музичну кар'єру у 90-х. Тоді він був молодим мачо з довгим кудрявим волоссям. Український виконавець досі гастролює по світу і дає концерти в Україні.


Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти поперхнулися "конфєткой": "Пожежа з потужним бабахом" в Маріуполі, прилетіло по базі росіян (фотофакти)

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:15

В другому по величині місту Донеччини ввечері 9 травня було гучно не від салютів. Вибухи пролунали на території колишньої кондитерської фабриці, на подвір’ї якої давно базуються окупанти. Туди вирушили швидкі та рятувальники. . В окупованому Маріуполі...

Поспішають, поки зброя та боєприпаси США переважно в дорозі: Російські окупанти помітно збільшили темпи атак проти України - ISW

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:05

Російські війська помітно збільшили темпи наземних атак на сході України за останній місяць, констатує у свіжому звіті Інститут вивчення війни (ISW) . Ймовірно, російські військові хочуть досягнень до прибуття західної військової допомоги на лінію фро...