Відомий астролог назвав головних щасливчиків цього тижня за знаком Зодіаку

Кожен новий тиждень - це не тільки новий виклик, нові проблеми, але і нове щастя, удача і події. Астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, на яких чекає особливий успіх на цьому тижні, передають Патріоти України.

Телець

Тельцям на цьому тижні дуже сильно пощастить, причому у всіх сферах відразу. Найпозитивніші дні тижня: 22, 23 червня, а також 26 та 27 число. Зірки будуть дуже гармонійними і творчими, тому в ці дні Павло Глоба рекомендує одиноким Тельцям сфокусуватися на знайомствах, але в інтернеті. Не варто шукати складних шляхів і в роботі, але потрібно проявляти ініціативу, просувати свої ідеї і ділитися думками з колегами, начальством. Цілком можливо, що Тельців відвідають дуже корисні думки щодо невирішених проблем. Дуже пощастить і тим, хто має повноцінну сім'ю. Потрібно якомога більше часу проводити з близькими.

Діва

На відміну від багатьох, у Дів перші дні тижня будуть найсприятливішими. Астролог радить з головою піти в справи. Головне — не перевтомлюватися і не проводити на роботі більше часу, ніж зазвичай. Це може негативно позначитися на настрої і здоров'ї. 22 і 23 число — прекрасні дні для нових починань та яскравих вчинків, привнесення в життя чогось нового. Велика удача на цьому тижні чекає тих, хто бажає знайти другу половинку. Потрібно шукати скрізь — в інтернеті, на роботі, на вулиці і так далі, адже «хто шукає, той знайде».

Скорпіон

Це буде дуже продуктивний й позитивний тиждень, на якій не варто відсиджуватися в тіні. Важливо займатися справами і бути залученими у все, що відбувається навколо. Особливо це стосується сфери грошей і роботи. Це прекрасний тиждень для спілкування з друзями, колегами по роботі. Великий успіх чекає на тих, хто займається пошуками другої половинки. В цьому плані Скорпіонам дуже пощастить, особливо 22, 23, 26 і 27 червня — у найсприятливіші дні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...