Відомий астролог назвав роки, коли війна в Україні досягне піку і може завершитися

Пік війни очікується 2024 або 2025 року, після цього очікується спад і закінчиться до 2030 року. Такий прогноз озвучив астролог Дмитро Уранус, передають Патріоти України.

"Попередній етап війни з Україною путін розпочав 2014 року, у самий пік активності Сонця. Цей перший етап війни затихав практично синхронно із загасанням активності Сонця, досягнувши глибокого мінімуму у 2018-2020 роках. Бойові дії на Донбасі в ті роки дійсно були мінімальні. Новий сонячний цикл пішов на "зліт" навесні 2021 року, і путін одразу ж починає висувати війська до кордонів України, починає "навчання". Цей етап війни, її другу частину, путін почав 2022 року, коли був стрімкий висхідний тренд сонячної активності. Максимум буде досягнуто у 2024 або 2025 році", - сказав він.

За словами астролога, війни, розпочаті на висхідному тренді, неможливо швидко зупинити або закінчити, поки цикл активності не відпрацює повністю. Так, війна в Україні обов'язково досягне якоїсь розв'язки в роки максимуму (2024-2025). Після чого настане спадний тренд (з 2026-2027) і війна обов'язково затихне або закінчиться.

"Це станеться в роки спадного тренду, або в роки мінімуму (2028-2030). Але якщо конфлікт, або війна, не будуть вичерпані до настання мінімуму, вона знову розгориться в період початку зростання наступного циклу активності (починаючи з 2032 року). І все знову повториться", - попередив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Генерал Залужний ледь не загинув після дзвінка з ОП, - Борислав Береза

субота, 5 жовтень 2024, 21:55

"Після того, як в ефірі на моєму YouTube-каналі генерал-майор Сергій Кривонос розповів про поранення, яке Валерій Залужний отримав на фронті, то сталося два цікавих момента - журналісти почали цікавитися подробицями події і під відео у коментарі прийшо...

Не працюють лише поранені: Яку роботу виконують полонені росіяни та скільки їм платять (відео)

субота, 5 жовтень 2024, 21:42

Раціон із 2200 кілокалорій на день; медична частина такого рівня, що можуть позаздрити амбулаторії в багатьох українських селах; і зарплата півтори тисячі гривень. В таких умовах в одному з таборів в Україні утримують військовополонених росіян, передаю...