Відомий екстрасенс передбачила нові "прильоти" і розповіла, де в Україні буде найбільш небезпечно

Таролог і екстрасенс Людмила Хомутовська попередила, що Росія може завдати нового удару по Україні найближчими днями - на Різдво, 6 і 7 січня. При цьому вона назвала приблизно, куди будуть цілитися росіяни, передають Патріоти України.

"Чекаємо на ще один "приліт". Дуже сильно "фонить" південь, центр України. І є варіант, що будуть попадання по західній Україні, але в меншій мірі", - розповіла вона.

За прогнозом таролога, Україну чекає складний рік і не тільки через війну: "Тут стоїть навіть не тема війни, а економічна ситуація в країні. Всі побачать, що у нас все перестало працювати, хіба що один бізнес. Можливий і глобальний політичний конфлікт в країні. До осені він буде тільки наростати. Я не думаю, що це буде ще один Майдан. Швидше, це швидко закінчиться, буде якась зміна".

Разом з тим Хомутовська додала, що "найстрашніше" Україна вже пройшла, хоча ситуація в енергосистемі, як вона прогнозує, не покращитися до березня. "Те, що Росія завтра-післязавтра перестане стріляти - не правда. Вона буде наносити удари до останнього дня, поки не буде досягнутий мир. Десь більше, десь менше, але вони будуть стріляти постійно".

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...