Відомий екстрасенс поділився прогнозом, чи підірвуть окупанти Запорізьку АЕС

Екстрасенс Макс Гордєєв зробив передбачення, пов'язане з атомною електростанцією в Запоріжжі. Він сказав, що там зберігається дуже напружена ситуація, передають Патріоти України.

За словами експерта, ворог думає, що він захопив Запорізьку АЕС. "Ворог впевнений, що він повністю окупував цю територію. Плюс-мінус так і є. На даний момент ситуація не змінилася. Загалом ворог вже святкує перемогу. Він намагатиметься завдати шкоди Україні, будуть великі маніпуляції. Це (захоплення ЗАЕС, - ред.) дуже потужний важіль на український народ. Зараз окупанти думають, що вони перемогли у війні", - сказав Гордєєв на своєму YouTube-каналі.

При цьому екстрасенс уточнив, що окупанти покинуть ЗАЕС, так і не отримавши бажаного. "Зараз вони намагаються маніпулювати. Але буде якийсь договір. Реально нічого поганого не буде. І, насправді, підірвати електростанцію вони не планують. Вони просто хочуть захопити деякі території, всіх налякати. Але вони розуміють, що якщо підірвуть АЕС, то і їх життя теж буде в небезпеці. Це вибух, який знищить всю Європу", - додав експерт.

Крім того, Гордєєв уточнив, що на даний момент ворог не наблизився до своєї перемоги. За його словами, у війні переможе саме Україна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В 47-й ОМБр ЗСУ показали, як їхній дрони-камікадзе влучає у групу російських окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 8:22

Пілот роти ударних БПЛА Strike Drones Company 47-й ОМБр дроном-камікадзе ліквідує групу з трьох російських окупантів. . Відповідне відео опублікував телеграм-канал Бутусов плюс. . Якщо уважно придивитися, на першій секунді відео можна бачити ще трьох...

Народні прикмети на 19 березня. Що треба зробити у день Дарини Брудної, щоб зберегти любов і вірність в родині

вівторок, 19 березень 2024, 7:05

19 березня за новим стилем (1 квітня - за старим) - день пам'яті святих мучеників Хрисанфа і Дарії III століття, які жили в стародавньому Римі. Хрисанф походив із багатої і знатної сім'ї язичників. Батьки дали йому гарну освіту, сам він дуже любив чита...