Відомий таролог поділився прогнозом, чи будуть окупанти знову "накривати" всю Україну ракетами

Відомий екстрасенс Макс Гордєєв відвідав шоу "Слава+Таня", де відповів щодо обстрілів великих міст України. Так, карти кажуть, що окупанти не будуть бити по відносно безпечних містах країни, як це було раніше, передають Патріоти України.

"Ні, нуль. Малоймовірно. Але все таки випадає карта повішеного. Це говорить про те, що стан зараз підвішений. Тобто ще ми маємо ситуацію в такому стані, і потрібно трохи почекати", - сказав Макс Гордєєв.

Також експерт додав, що найбільше спроб наступу загарбники роблять зараз на східному напрямку. У питанні про долю Сходу України йому випало колесо фортуни з цифрою десять.

Він пояснив, що ЗСУ посміхнеться удача в питанні просування по лінії фронту і повернення населених пунктів під контроль Києва. Відносно десятки він припускає, що вирішальний момент може бути або в десятому місяці (жовтень), або через десять місяців (червень 2023 року).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У Крокус Сіті Холі вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....