Відомий український гурт засвітився на Балі, де виступав на дні народження перед росіянами (відео)

Український гурт Quеst Pistols звинуватили в виступі перед росіянами на Балі під час повномасштабного вторгнення Росії. Колектив дав концерт на дні народження російськомовних гостей, серед яких були українці та росіяни, які живуть і заробляють на острові. На це звернув увагу блогер Богдан Беспалов, який обурився, що артистів випустили за кордон не брати участь в проукраїнських заходах, а заробляти на святах. Відео зʼявилося на YouTube, передають Патріоти України.

"Stories, як Quеst Pistols у оригінальному складі російською та українською мовами розважають своїх замовників виклала дружина одеського ді-джея Proshe. Я не знаю, яким чином подібний формат може допомогти ЗСУ", – висловився блогер.

В постах Валерії Проше Богдан Беспалом помітив репост зі сторінки іншої дівчини – Роксани Геллер. Проаналізувавши її профіль, стає зрозуміло, що дівчина багато років живе на Балі, але періодично повертається до Москви та постить фото з Красної площі.

Датовані вони, звісно, роками до повномасштабного вторгення. Судячи з описів, у Геллер там залишилися рідні, друзі та дача, а отже можна зробити висновок, що вона – росіянка в еміграції.

Втім, день народжена був не в неї, а в Рафаеля Ромена. Саме він опублікував ролик, де задував свічки на торті та розважався під виступ Quеst Pistols з гостями. У Рафаеля є одне фото з Києва та відео на підтримку України в профілі, а ще у нього на наступний день після святкування зʼявилося stories з друзями, які співали "Я русский" путініста Шамана.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...