Відомий український співак розповів, як Badstreet boys дев'ять місяців умовляли Ющенка спародувати Елтона Джона

Український співак Dantes, який є учасником гурту Badstreet boys, розповів, що вони майже дев'ять місяців вели переговори з українським президентом Віктором Ющенком, умовляючи його знятися у благодійному кліпі на пісню "Це так". Про це повідомила пресслужба "Нового каналу", передають Патріоти України.

"Ми дуже довго шукали номер Віктора Андрійовича. Але зараз, під час війни, немає нічого неможливого. Якщо це потрібно для наших захисників і захисниць, можна знайти друга чийогось друга, у кого є телефон помічників експрезидента, – розповів співак. – Майже дев'ять місяців ми вели перемовини. Але найголовніше – Віктор Андрійович погодився на всі запропоновані нами приколи. Хоча інколи було навіть лячно їх пропонувати".

За словами Dantes, Ющенко після зйомок сказав, що згоден і на подальшу співпрацю. "Він сказав: "Якщо потрібно, давайте знімати ще щось. Мені дуже сподобалося!" – процитував третього президента співак.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Курская операция. Месяц. Итоги. Коротко - Злий Одесит

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:39

За месяц СОУ удалось установить контроль на территории более 1 300 км², тем самым создав буферную зону на границе с Сумской областью. . СОУ заставили оттянуть часть сил и средств РОВ с других участков зоны БД в Украине в Курскую область. По состоянию ...

Єрмак заслав в уряд дуже довірену особу, яка, ймовірно, може обійняти посаду прем'єра, - Юрій Луценко

п’ятниця, 6 вересень 2024, 22:01

Юрій Луценко, політик, капітан ЗСУ, зазначив, що один серед з оцих 5-6 менеджерів, який себе серйозно проявив, тепер буде освоюватися в урядових коридорах Кабміну, щоб ймовірно зайняти посаду прем'єр-міністра, і це міністр регіонального розвитку Олексі...