"Відпочинок - просто бомба": В Сочі відпочивальники дістали з моря протикорабельну міну (відео)

Шторм викинув морську міну на пляж у Сочі. Попри загрозу, відпочивальники наближалися до неї й навіть викочували на берег. Про це повідомили росЗМІ, передають Патріоти України.

На відео зафіксовано, як троє чоловіків перекочують протикорабельну міну по пляжу, тримаючись за детонатори. До них приєднуються інші відпочивальники, а решта спостерігають за ситуацією, залишаючись у небезпечній зоні. Інцидент стався нібито в районі Адлера.

Незабаром місцева влада спростувала інформацію про наявність небезпечного предмета на пляжі. Вони заявили, що такої ситуації в Сочі не було, і зазначили, що пейзаж на відео нібито не відповідає реальному вигляду пляжів міста.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Якби не наполягання царя, то Бородинської битви не сталося б": Що приховують московські історики - журналіст

неділя, 8 вересень 2024, 17:04

"Дещо з історії московської брехні. Знаменита битва під Бородіно, яка відбулася 7 вересня 1812 року", - пише журналіст Павло Бондаренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Голі факти:. - у Наполеона 130 ...

Найкраще про те, чому в Росії хріново є і буде, свідчить дуже "протестна" пісня місцевої панк-групи, - Віктор Трегубов

неділя, 8 вересень 2024, 16:40

"Найкраще про те, чому в Росії хріново є і буде, свідчить дуже протестна пісня місцевої панк-групи «Порнофільми». Називається "Это пройдет", - пише журналіст та військовослужбовець Віктор Трегубов на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патр...