"Відпочивайте мовчки": Ксенію Мішину розкритикували за "корисні поради" з Таїланду

Актриса Ксенія Мішина в Instagram опублікувала відео, на якому продемонструвала підтягнуту фігуру біля басейну. Мішина з 11-річним сином Платоном проводить зимові канікули в Таїланді, нагадують Патріоти України.

Мішина орендує будинок із басейном, а також відпочиває на приватних і громадських пляжах. Актриса також розповіла про своє харчування. «Один із популярних запитів у моєму блозі - це питання мого харчування. Я пропагую здорове збалансоване харчування. Збалансованість — це наявність білків, жирів, вуглеводів. Короткий перелік того, що входить до кожного пункту. Білки: м’ясо (курка, яловичина), лосось, яйця, тунець, біла риба. Вуглеводи: батат, овочі, коричневий рис, вівсянка, боби, кіноа, фрукти, гречка, макарони з твердих сортів. Жири: авокадо, горіхи, рослинна олія (кокосова, оливкова), чіа, лосось, льон. Не забуваємо про воду та спорт. І ваше тіло буде здоровим, сильним та красивим», — зазначила кінозірка.

Мішина нарвалася на хейт через відео в купальнику. «Ваші пости на тлі реальності якось дуже сюрреалістично виглядають», «Це недоречно зараз. Відпочивайте тихо. Останнім часом, на жаль, ваш блог викликає більше негативних емоцій, тому відпишуся заради збереження залишків свого психічного здоров’я», «Хвалитися недоречно, патріотко», — написали у коментарях під відео.

Знайшлися й ті, хто підтримав акторку. «Не розумію чому так багато хейту. Людина дає приклад, як далі жити, не опускати руки, працювати, донатити і піклуватися про наше майбутнє - дітей. Так у нас війна, але не потрібно скаржитися, як нам важко, потрібно зібратися, працювати й продовжувати жити!», «Люди не заздріть, людина заробила сама свої кошти й має право жити, як хоче, вам не подобається це, не дивіться», — зазначили у Мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...