Відпочивати можна скромніше: Ксенія Мішина з сином поїхала у Таїланд і обурила українців (фото, відео)

Ксенія Мішина знову зіткнулася із засудженням у мережі через недоречну публікацію під час війни. Зірка "Кріпосної" разом із сином Платоном прилетіла у Таїланд, про що одразу розповіла підписникам свого Instagram, передають Патріоти України.

Ксенія показала, який довгий шлях вони подолали з 11-річною дитиною, а також опублікувала відео веселих танців із валізами біля басейну. Мішина розповіла, що у Таїланд разом з ними мала поїхати няня Платона, щоб побути з її дитиною, поки вона буде зайнята духовними практиками.

"У мене планувалися тут круті ретрити, але у нашої няні раптово виникли проблеми і ми полетіли самі. І тепер у мене мамський ретрит. Ну нічого - приймаємо, - поділилася акторка. - Все ж таки цю подорож я подарувала синові на Новий рік і за гарне навчання".

Мішина показала, як вони з сином радіють відпочинку у теплих краях. Ксенія і Платон з'являються у кадрі з двома валізами і починають ритмічно рухатися під музику.

Саме під цим дописом хейтери і висловили своє невдоволення. Вони дорікнули акторці за демонстрацію веселощів у соціальних мережах, коли в Україні не припиняються обстріли та гинуть люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...