Відпрацювали відразу по кількох: Контррозвідка СБУ дісталася літаків РФ на Курському аеродромі (відео)

Українські дрони 27 серпня атакували військовий аеродром у Курську. Вони відпрацювали по п'ятьох російських літаках, радару С-300 та двох "Панцирях". Запускали дрони контррозвідники Служби безпеки України. Про це повідомили джерела у спецслужбі, передають Патріоти України.

У ніч проти 27 серпня у російському Курську пролунала низка вибухів. Очевидці стверджували, що їх було не менше 13. У міноборони Росії зранку заявили про те, що російська ППО збила один дрон, він врізався у багатоповерхівку, повибивавши вікна у квартирах на кількох поверхах.

Однак наші джерела стверджують, що цим справа не обмежилася. Росіяни промовчали про те, що "бавовна" завітала на військовий аеродром у Курську. Об'єкт атакувала військова контррозвідка Служби безпеки України.

За даними джерел у спецслужбі, українські дрони-камікадзе відпрацювали по чотирьох літаках Су-30 та одному МІГ-29. Також вони стверджують, що серед уражених цілей - радари комплексу С-300 та два "Панцирі".

При цьому майже всі безпілотники СБУ, за попередніми даними, досягли визначених цілей. Точна інформація щодо наслідків уражень, а також кількості вбитих і поранених окупантів наразі встановлюється.

Операцію проводили військові контррозвідники з 13-го Головного управління СБУ, зазначило джерело.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...