Відпустка "вдалась": "Вагнерівець" повернувся з війни в Україні та вбив дружину з 7-річною донькою (фото)

У місті Чусовой Пермського краю РФ 27-річний колишній "вагнерівець" Артем Бучин убив свою 27-річну дружину з 7-річною дочкою. Про це повідомляє Baza, передають Патріоти України.

Тіла знайшли у квартирі увечері 29 серпня.

Бучин мав судимості за несплату аліментів, грабіж із застосуванням насильства, а також вбивство у 2022 році дівчини. Вбивство він пояснив тоді тим, що його "переклинило". Намагався вчинити самогубство, але невдало. У лютому 2023 року його засудили до 20 років колонії. У в'язниці він уклав контракт із ПВК "Вагнер" та поїхав воювати в Україну. Після поранення у 2024 році повернувся додому у відпустку і мав перебувати у Чусовому з 13 серпня по 12 вересня. Бучина оголошено у розшук.

Також про вбивство написала одна із родичок.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Удары по российским нефтебазам: смысл и перспектива - Злий Одесит

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:59

В августе этого года самым ярким явлением в России стали регулярные пожары на нефтебазах. Одним из наиболее показательных проявлений данной тенденции является пожар в Пролетарске Ростовской области, полыхавший 10 долгих дней. Но у многих стал возникать...

Огляд ситуації в зоні бойових дій станом на 30 серпня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 30 серпень 2024, 23:45

Сьогодні 30 серпня. Триває 919 доба оборони України проти російської навали. Новогродівка під окупацією російських військ, що дало їм змогу просунутися на південь у напрямку Маринівки та через Михайлівку до Селидового. . Зараз біля Селидового тривають ...