Відразу після теракту в "Крокус Сіті Хол": Кіркоров раптово залишив Росію

Російський співак Філіп Кіркоров, який підтримав геноцид українського народу, раптово залишив країну-агресора. Після теракту в "Крокус Сіті Хол" його помітили в Баку, повідомляють Патріоти України.

Повідомляється, що в Баку він прилетів у супроводі своїх охоронців. Причина його від'їзду з Росії поки невідома.

Філіп Кіркоров висловив співчуття сім'ям загиблих унаслідок теракту в "Крокусі". Він сказав, що "Крокус Сіті Хол" для артистів - другий дім, до якого прийшли нелюди.

Цікаво, що Кіркоров назвав нелюдями зловмисників, які влаштували теракт у Москві, а от російських окупантів, які щоденно вбивають українців та окупують території, він так не називає. Ба більше, Кіркоров всіляко підтримує вбивць українського народу і навіть приїжджає до них на передову, щоб підняти їхній бойовий дух.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни влаштували концерт на кордоні з Естонією, там відреагували (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:15

На прикордонній стороні Нарвського замку знову з'явився плакат із написом "Putin war criminal" ("Путін - військовий злочинець"), передають Патріоти України. Як повідомляє Естонська громадська телерадіомовна компанія ERR, Міністерство культури ухвалило ...

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...