Відразу після звільнення Овсяннікової: "На вимогу Генпрокуратури РФ" обмежено доступ до сайту Die Welt (скріншот)

"Слідкуйте за руками: 1 липня Маріна "Русскіє нє моґут нєсті отвєтствєнность" Овсяннікова припиняє роботу в Die Welt. 9 липня "на вимогу Генпрокуратури РФ" обмежено доступ до сайту Die Welt. Збіг? Не думаю. (с)", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Обмежили доступ до Die Welt "як до ресурсу, що закликає до екстремізму, масових заворушень і участі в незаконних акціях та поширює недостовірну інформацію". Тобто, поки там тримали Овсяннікову - і закликів не було, і інформація була достовірна. А тут за тиждень все кардинально помінялось. Ну звісно ж, Овсяннікова не має жодного стосунку до ФСБ, вона просто незалежна журналістка".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили Бердичі та вивісили триколор, - DeepState

субота, 27 квітень 2024, 21:02

У суботу, 27 квітня, російські терористи захопили Бердичі Донецької області. Про це повідомляє DeepState, передають Патріоти України. "Росіяни захопили Бердичі, вивісивши на західних околицях села свою ганчірку. Бої на захід від Бердичів тривають. Сили...

Кубинські найманці ліквідували російського командира на Донеччині, - українські партизани

субота, 27 квітень 2024, 20:54

У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира. Про це повідомляє рух спротиву "Атеш", передають Патріоти України. Партизани зізнались, що російська військова влада не може контролювати най...