Відставка Баканова та Венедіктової: Влада концентрується в угрупованні Єрмака-Татарова, - політолог

Судячи з останніх призначень, Володимир Олександрович не збирається звільняти двох найбільш скандальних діячів свого офісу, незважаючи на всю критику останніх.

Про те, на чию користь відбувся перерозподіл влади в оточенні Зеленського, можна судити по тому, хто присів у ще теплі крісла двох з трьох ключових силовиків для внутрішньої політики України. Політичний експерт Андрій Смолій вказав на важливі перепетії у кар'єрі обох достойників, передають Патріоти України.

"Замість Баканова обов'язки голови СБУ виконуватиме його перший заступник Василь Малюк. Як повідомляє УП, він також був на день народження Татарова. Джерела видання вважають Малюка близькою людиною до Татарова." Політолог продовжує, розглядаючи наступника Венедіктової: "Хто такий Олексій Симоненко: розповідаємо про нового виконувача обов'язків генпрокурора:

З 2010 до 2019 Симоненко працював в СБУ. Там вони потоваришували з головою СБУ часів Януковича - Валерієм Хорошковським. І за поданням Хорошковського отримував нагороди від “лєгітімного”.

В 2020 почав працювати в ГПУ на посаді заступника Генпрокурора. Курував розслідування вбивства Павла Шеремета, справу Сергія Стерненка, а також справу вбивства Катерини Гандзюк та нападів на інших громадських активістів. Також займався розслідуваннями поліції, фіскальної служби, та боротьбою з організованою злочинністю." Минулого року врятував Татарова від арешту у справі Микитася, передавши справу від САП до СБУ. Дружина Симоненка співвласниця двох земельних ділянок разом із сином колишнього регіонала Сергія Канакі. Канакі пов’язують із кримінальним світом – злочинним угрупованням так званого “Фашиста”.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...

Їх запідозрили в неповазі, але причина інша: Чому деякі військові не віддали Путіну честь на параді у Москві (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:28

На параді 9 травня у Москві раптом з’ясувалося, що більшість вищих офіцерів російської армії не знають її статуту. Про це свідчить уривок прямої трансляції заходу, що з’явився у соцмережах і викликав бурхливу дискусію серед так званих «z-патріотів», пе...