Відсутність Путіна на саміті G20 - це ознака слабкості, переляку та ізоляції, - український дипломат

Олександр Щерба, дипломат, надзвичайний і повноважний посол України в Австрії 2014-2021 рр., вважає, що Путін, отримуючи ляпаси від ЗСУ, не готовий до ляпасів на міжнародному майданчику, тому відправляє на саміт Лаврова. Таку думку він висловив в етері Еспресо, передають Патріоти України.

Дипломат прокоментував те, що Росію на зустрічі Великої двадцятки буде представляти не президент РФ Путін, а міністр закордонних справ Лавров:"Звичайно, Путін злякався, бо він отримує від ЗСУ таких ляпасів, що ляпаси ще й на міжнародному майданчику для Путіна були б дуже болісними, до того ж довелось би пройти через те, що пройшов Лавров на засідання міністрів закордонних справ G20. Крім того, ганьба Росії, яку пережив Лавров на попередній зустрічі, продовжиться на цьому саміті".

Олександр Щерба зазначив, що є зрозумілою відсутність на цьому саміті президента України Володимира Зеленського через війну, до того ж Україна не входить до Великої двадцятки, тому Зеленський був би тільки гостем на саміті.

"А Росія є членом G20 і не приїзд її очільника на саміт – це є ознакою слабкості, переляку, ганьби та ізоляції, у яку потрапила Росія через свої ганебні рішення. Членство у Великій двадцятці визначається рівнем економічного розвитку країни, обсягом бюджету, тому будемо сподіватися, що у наслідок цієї війни рівень економіки та бюджет РФ впаде до такого рівня, що перебування цієї держави серед більш-менш розвинутих країн світу буде безглуздим", - підсумував Щерба.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...